Pyhä

Pyhä Jeesus 24x18cm

Joulun kunniaksi esittelen oman Pyhä- maalaukseni, joka on rakentunut hyvin pitkän ajan kuluessa (ilman mitään ikonimaalauskurssia, joka voisi kyllä kiinnostaa). Maalaus on perinteinen sivellintyö akryylimaaleilla kangaspahvipohjalle. Tällaisen työn tekemisessä monet tunteet ja kysymykset kanavoituvat maalaukseen. Vaikka mallia ei ollutkaan, aivan kuin kommunikointi olisi ollut vastavuoroista. Ajatuksiini jäi pyörimään lause: ”ole turvallisella mielellä”.

Usein ajattelen, että sisäinen prosessi maalatessa on paljon tärkeämpää kuin itse tuotos. Tässä tapauksessa halusin kuitenkin maalaukselle kehykset. Taidokkaan kehystystyön teki lahtelainen Simolan Taide- ja Kehys. Lämmin suositus!

Uskon, että ihmisen luovuus on peräisin Luojalta itseltään ja siksi taiteen tekeminen ja siitä nauttiminen kuuluu jokaiselle. On tärkeää arvostaa omaa osaamistaan, mutta vain tekemällä lisää voi oppia lisää. Sillä ajatuksella kohti vuotta 2023.

Oikein hyvää joulua ja onnea uuteen vuoteen! 💜💜💜💜💜

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *