Mielikuvitukselle siivet

Siipien muotoa on korjailtu pillipuhalluksella.

Mielikuvitukselle siivet on painantatekniikalla ja pillipuhalluksella tehty kaatomaalaus. Taustalle valutin keskipaksua, vedellä ohennettua metallishampanjaa (50 % kultaa/50 % hopeaa) ja valkoista. Siivissä on sinistä, vihreää, punaviolettia ja shampanjaa.

Lehtien suonia on maalattu siveltimellä ja shampanjalla maalauksen kuivuttua.

Enkelinsiipi eli Begonia Corallina on vanhanajan huonekasvi. Keväisin enkelinsiipi on hyvä latvoa, jotta se kasvaisi tuuheutta ja ehkä jopa kukkisi. Latvoista voidaan juurruttaa uusia kasveja, mutta osa kauniista, hopeapilkkuisista lehdistä menee auttamatta hukkaan. Yrittämättä lainkaan kopioida oikeiden lehtien värimaailmaa, maalasin joitakin niistä akryylimaaleilla ja painoin kanvaasille märkään taustamaaliin. Näin sain mielikuvituksellisille siivilleni autenttiset muodot, joita korjailin hieman pillipuhalluksella. Kun maalipinta oli kuiva, maalasin lehdille suonia ohuella siveltimellä ja shampanjalla. Hauskaa ja säihkyvää!

Oikean enkelinsiiven lehdissä on hopeisia pilkkuja.

Onnea ja rauhaa vuodelle 2023!

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *