Mikä ihmeen KirkasHetki?

Maalaaminen on hauskaa ja vapauttavaa. Se on mielen leikkiä ja lupaa luoda. Maalauksen kauneus on taiteilijan sydämessä, mutta katselijan silmissä, joten kuva muodostuu jokaisella erilaiseksi. Ihailen suuresti teknisesti taitavia taiteilijoita, joiden luomistyötä eivät rajaa tietämättömyys eikä taitamattomuus. Itse edustan kuitenkin (joitakin kursseja lukuun ottamatta) omatoimisesti opiskelevaa, kokeilevaa taiteilijuutta.

Kaatomaalauksessa on usein kyse enemmän prosessista kuin lopputuloksesta. Prosessin kautta maalauksesta muodostuu tekijälleen syvämerkityksellinen. Maalaamalla voi käsitellä tunteitaan, joten se voi olla terapeuttistakin. Joskus luomistyössä pääsee flowhun, jolloin ajantaju katoaa ja ymmärrys laajenee. Tätä tunnetta kutsun maalaamisen Kirkkaaksi Hetkeksi. Jos maalauksesta tulee lisäksi upea, se on aina toivottu bonus!

KirkasHetki sivustolla haluan innostaa ihan kaikkia kokeilemaan kaatomaalausta. Blogissani kerron kaatotekniikoilla ja perinteisilläkin maalausmenetelmillä luoduista maalauksista. Uusi artikkeli tulee julkaistavaksi kerran kuussa. Ehkäpä saan aikaiseksi jotain muutakin. Tervetuloa seuraamaan kehitystä!

Lue viimeisimmät uutiset tästä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *