Nyhjöttäjä

Kesän aikana valmistuneen Nyhjöttäjän tausta on maalattu kaatomaalauksista jääneillä nestemäisillä maaleilla. Runsaaseen heinikkoiseen tunnelmaan pyrin silikonisella muotoilukammalla, roiskeilla ja viuhkasiveltimellä. Näkyypä siellä silikoniöljyn aikaansaamia solumaisia muotojakin. Värejä on laidasta laitaan, mutta eniten erottuvat vihreän ja violetin sävyt. Keltaista, valkoista ja kultaakin siellä täällä.

Nyhjöttäjä on maalattu siveltimellä taustan värejä hyödyntäen ja sävyttäen. Nyhjöttäjällä on turvallinen pesä heinikossa. Hän jättäytyy sivuun oravanpyörästä hetkeksi ja lepää. Henkilökohtainen ajatushautomo hiljaisuudessa on ajoittain terveellistä itse kullekin.

Syksyn maalauskurssini ovat osittain jo käynnistyneet. Upeaa, että aina löytyy innokkaita oppijoita ja rohkeita oman kuvallisen ilmaisunsa kehittäjiä! Päivitän Harjulan kansalaisopiston ja Wellamo-opiston kurssieni tilanteita tänne.

Lisäksi käynnistelen kokeeksi työyhteisöille ja muille pienryhmille suunnattuja kaatomaalaustyöpajoja Lahdessa. Jos kiinnostuksesi herää, ota yhteyttä täällä. Suunnitellaan yhdessä rentouttava taidehetki tyhy-päivään, asiakasryhmälle tai kaveriporukalle!

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *