Kenelle pouring maalaus sopii?

Oletko miettinyt, kenelle pouring maalaus sopii? Joku saattaa luulla, ettei voi harrastaa mitään kuvataidetta, koska ei mielestään osaa piirtää. Toisella voi olla luulo, etteivät abstraktit taidesuuntaukset edes vaadi mitään osaamista. ”Joku” ja ”Toinen” ovat molemmat hakoteillä. Kannattaa mieluummin kysyä itseltään, löytyykö minulta intoa heittäytyä, kestänkö kutkuttavaa jännitystä ja epävarmuutta nestemäisten maalien äärellä. Rakastanko värien virtaa ja uskallanko hypätä virran kyytiin. Nämä ovat avaintaitoja kaatomaalauksen opettelussa. Tekniikat eivät tosin ole niin helppoja miltä videoilla näyttävät, joten harjoittelua tarvitaan, kuten missä tahansa muussakin taiteenlajissa. Tutustu Galleriaan tästä.

Pouring eli Kaatomaalaus on akryylimaalien sekoittelua ja lisäaineiden tuntemusta. Värien sekoittelu voi parhaimmillaan olla meditatiivista, jopa terapeuttista työskentelyä. Sen aikana voi miettiä, mitä haluaisi maalauksellaan kertoa tai vain rentoutua. Maalatessa oppii myös ymmärtämään, miten lämpö ja liike vaikuttavat lopputulokseen. Oli tulos millainen tahansa, teos on takuuvarmasti uniikkia ja yllätyksellistä taidetta.

Kaatomaalaus sopii uusia asioita ja yllättäviä käänteitä pelkäämättömille maalien reaktioiden ihastelijoille ja värien rakastajille, olit sitten nuori, vanha, nainen, mies, muu… Huomaa, ettei myöskään vamma ole välttämättä este tehdä kaatomaalausta. Jos haluat kysellä ja jutella, lähetä viestisi tästä. Tekniikoita on monia erilaisia, joten niistä voi jokainen löytää oman lempityylinsä.

Kaatomaalausta voi harjoitella itsekseen videoiden ja vaikkapa opaskirjani avulla. Toisaalta kursseilla on mukavaa työskennellä, sillä konkreettinen ohjaus ja toisilta oppiminen on huomattavasti tehokkaampaa kuin itsekseen pähkäily. Kevään kurssit (myös uusia!) löytyvät tästä.

Tilaa kaatomaalaustyöpaja illanistujaisiin, työporukalle tai asiakasryhmälle Lahden alueella. Luodaan yhdessä juuri teille sopiva unohtumaton maalauskokemus! Kysy tarjousta tästä.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *